Je wilt iets in je werkende leven. Je wilt vooruit, in beweging komen en jouw weg volgen. Maar je hebt even geen idee in welke richting. Of je vraagt je af hoe jouw wens aan te vliegen.

Je bent positief ingesteld en ‘niet bepaald op je achterhoofd gevallen’, maar soms zie je door de bomen het bos gewoon even niet. Het zou fijn zijn als iemand eens met je meekijkt.

Je staat als grootse ZZP-er of een kleine MKB-er aan het hoofd van jouw bedrijf. Je wilt starten, veranderen, groeien, koers wijzigen, uitbreiden of aanpassen. Je bent op zoek naar inspiratie, richting, structuur of een plan.

Je zou eens samen op een afstand willen kijken. Weer even terug naar de kern en van daaruit mogelijkheden te zien, zodat je met focus op pad kunt.

Je wilt interactie met een groep mensen. Met collega’s, medewerkers of (potentiële) interne/externe klanten. Je denkt aan een (inter)actieve bijeenkomst om het onderwerp met elkaar beet te pakken.

Je bent op zoek naar een constructieve en verfrissende manier om dit vorm te geven. Een facilitator als procesbegeleider zou handig zijn, zodat jij je handen vrij hebt voor de inhoud.

Suiver. Voor Helderheid, Richting en Inspiratie bij vraagtekens rondom je Beroep, Bestemming of Bedrijf.

Diensten

In korte tijd helderheid en focus verkrijgen voor jou of je bedrijf. Zodat je met vertrouwen en gericht op pad kunt.

Suiver

Alle antwoorden hangen al in de lucht en Suiver plukt ze er samen met jou uit. Wie is Suiver en hoe doet ze dat?

Contact

Stel je vraag of vertel jouw verhaal en je krijgt open en eerlijk advies over wat ik voor je kan betekenen.

Achter Suiver zit Jessica Zwart. Ondernemer, coach, reader en facilitator.