Koers voor jou en je onderneming met BedrijfsImpuls

Behoefte aan beweging

Je staat aan het hoofd van jouw bedrijf. Je ziet, weet of voelt dat je iets wil veranderen. In beweging wilt zetten. Maar wat precies? En welke kant op? Misschien weet je al wel wat je wilt, maar ben je op zoek naar een beginpunt of structuur in je aanpak.

En wellicht heb je alles op een rij, maar lukt het toch niet om vooruit te komen. Iets blokkeert, maar wat? Vreemd, want voor een ander weet je het vaak zo goed. Zie je het heel scherp, maar voor jezelf krijg je het nu even niet helder.

Op het juiste spoor

Als kleine MKB-er of grootse ZZP-er is je bedrijf een reflectie van jou. Jullie zijn 1-op-1 met elkaar verweven. Daarom kan een sparringspartner in dit soort situaties heel handig zijn. Die helpt jou in korte tijd weer aan inzicht, overzicht, structuur of inspiratie.

Samen zoeken naar de sleutel die de deur openzet naar stroming, zodat jij soepel op het goede spoor verder kunt. Suiver biedt helderheid, richting en structuur voor jou en je bedrijf. Hierbij kun je denken aan de volgende situaties:

Kansen Verkenning

Je bent toe aan een volgende stap. Wilt je heroriënteren op je activiteiten en je mogelijkheden verkennen. Wat past bij jou en je bedrijf?

Plan de Campagne

Je hebt grootse ideeën voor je bedrijf en bent op zoek naar een leidraad. Een duidelijk, realistisch en motiverend plan om dit aan te pakken.

Inspiratie Impuls

Je bent op zoek naar ideeën om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen, netwerk uit te breiden en bereik te vergroten (marketing & communicatie)

Oplosmiddel

Iets in je bedrijf stroomt niet, het blokkeert. Denk aan een samenwerking die niet loopt of groei die stagneert. Je bent op zoek naar een oplossing.

Ik als Ondernemer

Je wilt jezelf als ondernemer ontwikkelen. Wie ben jij als ondernemer, waar ligt jouw kracht en hoe halen jij en je bedrijf het beste uit elkaar?

SamenWerken

Je wilt jouw kwaliteiten aan laten vullen door andere ondernemers of zelfs medewerkers. Wat is jouw kracht en wie heb je naast je nodig?

NetWerken

Je wilt je netwerk uitbreiden, maar ‘netwerken’ is niet echt je hobby. Hoe kun je mensen leren kennen op een manier die bij jou past?

EnergieVat

Ondanks enthousiasme over je onderneming, merk je dat het je steeds minder energie oplevert. Je zoekt de oorzaak en oplossing.

Herken jij je in één van deze situaties? Of misschien is jouw vraag zelfs nog iets minder concreet dan hierboven genoemd? Zou je in jouw vraagstuk best wat helderheid willen? Je bent meer dan welkom om contact op te nemen.

De begeleiding start met een intake (1-op-1 gesprek) om jouw vraagstuk te verkennen en een aanpak te bespreken. Ter indicatie: een individueel traject omvat veelal 1 tot 4 intensieve gesprekken, eventueel naar wens gevolgd door ondersteuning via mail-, telefoon of skype. Wil je een vraagstuk in een groep uitwerken? Kijk dan bij Group Facilitator.

Herken jij je in één van deze situaties?