Je wilt iets, maar wat? Of hoe? Suiver. Stap voor stap richting helderheid

Klantprofiel 1-op-1 begeleiding

Je wilt iets met je werkende leven. Je wilt vooruit, in beweging komen en jouw weg volgen. Maar je hebt even geen idee in welke richting. Of misschien zie je de richting al wel, maar vraag je je af hoe dat aan te vliegen.

Je bent positief ingesteld en ‘niet bepaald op je achterhoofd gevallen’, maar soms zie het gewoon door de bomen het bos even niet of verlies je zelfs het vertrouwen. Het zou fijn zijn als iemand eens met je meekijkt. Het zicht verheldert en samen met jou de antwoorden vindt. Zodat jij weer stevig aan het stuur staat.

Klantprofiel team begeleiding

Je wilt iets met je team. Je wilt interactie, input, een oplossing, plan, inzicht of gewoon vooruit. Zelf ben je onderdeel van de organisatie en heb je graag je handen vrij voor de inhoud. Iemand aan de zijlijn die onafhankelijk het proces begeleidt, zou fijn zijn.

Type vraagstukken

Beroep en Bestemming: Je bent toe aan verandering en twijfelt over welke richting en hoe dat aan te vliegen. Je bent op zoek naar wat je nu eigenlijk wilt, wat in de essentie bij je past. Dat kan een andere baan zijn, een eigen bedrijf, misschien wel een studie of zelfs een hele andere invulling.

Bestaand Bedrijf: Je hebt een eigen bedrijf en wilt veranderen. Je wilt groeien, zichtbaarder zijn, samenwerken of mogelijk van richting veranderen. Je vraagt je af wat je precies wilt, wat bij je past, waar je kansen liggen en hoe dat aan te vliegen.

Startend Bedrijf: Je overweegt een bedrijf te starten en zoekt richting en/of structuur in deze startfase. Inzicht in wat je te doen staat en een aanpak die aansluit bij wie jij bent.

Team / Organisatie: Je wilt interactie met een groep mensen. Je zoekt verbinding, oplossingen, input of gewoon ‘beweging in de tent’ . Je bent op zoek naar een verfrissende aanpak.

Herken jij je in dit profiel en loop jij met een vergelijkbare vraag rond?