Er is een hele eenvoudige manier om meer toegang te krijgen tot je eigen onbewuste vijfennegentig procent. Dat kan je heel veel tijd en ploeteren schelen. Denk aan het inzetten van een soort extra zintuig.

Iemand die héél goed kijkt, luistert, voelt en samen met jou (of jullie) het onderzoek op zoek naar antwoorden aangaat. Zo iemand kan jou met nieuwe ogen vol vertrouwen naar jezelf en de situatie laten kijken. Kijk. Zo iemand is Jessica. En zij is Suiver.

Suiver. Voor Verfrissende antwoorden op Brandende vragen.

Hoi, ik ben Jessica Zwart. Mijn wortels liggen in een hele praktische en technische wereld. Mijn passie bleek echter persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Als ondernemer, netwerker, coach en reader breng ik een holistische kijk samen met pragmatische bedrijfskennis en logisch denkvermogen.

Ik geloof dat ieder mens in iets heel erg goed is. Als je dat ‘iets’ in de juiste omgeving en met de juiste mensen doet, dan kun je bergen verzetten.

Daar wordt niet alleen jij gelukkig van, maar maar ook je omgeving. Zij krijgen dan namelijk het beste van jou. De vorm waarin je dat ‘iets’ doet, wil gedurende je leven alleen nogal eens veranderen.

Ik werk in duidelijke stappen en maak daarbij gebruik van praktische technieken, Noord-Hollandse nuchterheid. Ook maak ik contact met jouw (onbewuste) waarheid. Door intuïtie en reading.

De aanpak is nooit hetzelfde, maar afhankelijk van wat bij jou past. Daarom allereerst ruimte voor jouw verhaal. Pas dan gaan we verder.

Achter Suiver zit Jessica Zwart. Ondernemer, netwerker, coach en reader.